AJALA ELIXÍR - směs na přípravu horké čokolády 250g

Kód: 799/S232
Značka: AJALA
320 Kč
Skladem

Horká čokoláda, kterou zbožňovali už staří Mayové. 

Ajala Elixír je šetrně zpracovaná 70% čistá čokoláda mletá na jemný prášek. Hravě si z ní připravíte horký nápoj, který byl nedílnou součástí kultury starých Mayů a Aztéků. Ti horkou čokoládu považovali za posvátný nápoj s povzbuzujícími a léčivými účinky.
Magický elixír můžete vyšperkovat různým kořením, jako je skořice, kardamon, zázvor, chilli, hřebíček nebo vanilka. Naši čokoládu vyrábíme jen z výběrových, eticky nakoupených kakaových bobů a sušené třtinové šťávy. Výsledkem je výjimečně bohatá a naplňující chuť.

Příprava: Elixír doporučujeme připravovat s vodou jako kdysi dávno staří Mayové. Použijte poměr 1:2 (1 díl čokolády, 2 díly vody). Jestli máte raději chuťově jemnější horkou čokoládu, místo vody použijte živočišné nebo rostlinné mléko.

Tipy na využití Elixíru:
Neváhejte ho použít na pečení čokoládových dortů, sušenek a jiných dezertů, přípravu čokoládových polev nebo omáček.

  • Složení: bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva
  • Váha: 250 g 
  • pravá mayská čokoláda
  • podporuje soustředění
  • rozjasní mysl
  • dodává energii
  • obsahuje řadu výživově hodnotných látek
 

Firma Ajala vyrábí čokoládu z výběrových kakaových bobů nejvyšší kvality. Poznejte nezaměnitelnou chuť pravé čokolády. je to zážitek pro všechny smysly.

Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

MISE ČOKOLÁDY AJALA

Chceme ukázat, jak doopravdy chutná pravá čokoláda připravená jen z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy. Taková čokoláda, která není nezdravou cukrovinkou, ale opravdovým pokrmem bohů plným chuti a zdraví prospěšných látek. Chceme vytvářet udržitelné vztahy mezi námi, farmáři i lidmi milujícími čokoládu a zodpovědným přístupem se starat o blaho naší planety.

Výroba čokolády se stala zapomenutým uměním. Přitom ještě za první republiky bylo Československo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. S Ajalou navazujeme na tuto tradici a snažíme se dělat s pomocí starých metod i moderních postupů tu nejlepší čokoládu na světě.

Používáme výběrové kakaové boby z ověřených destinací, jako jsou Střední a Jižní Amerika. Dbáme na to, aby šlo o původní oblasti, kde byly boby pěstovány odjakživa. Díky tomu víme, že je o rostliny výborně postaráno . Důkazem je jeho výtečná chuť, s níž se běžné kakaové boby nemohou srovnávat.

Všechny naše čokolády osobně vyrábíme v Česku, konkrétně v Brně. Jen tak můžeme zaručit 100% kvalitu a zodpovědný přístup ke každé jednotlivé tabulce.

Vše souvisí se vším a vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je naší největší prioritou. S farmáři spolupracujeme buď přímo nebo co nejtěsněji. Dostanou tak za kakao více peněz, zlepší kvalitu svého života a mají větší motivaci starat se o kakaovníky ještě lépe. Výběrové kakao roste ve stínu vysokých stromů, takže jeho pěstování přispívá k záchraně pralesa. Na obaly využíváme ručně tištěné papíry Calico z Česka a snažíme se nacházet místní zdroje i u dalších surovin.