ZVLADNEMETO – 15% sleva na podzimní etické kousky

Milí přátelé EtikButiku,

odteď až do neděle 13.11. dáváme do pozornosti naši 15% slevu na vybrané slow fashion značky, u kterých věříme, že objevíte krásné etické kousky (nejen) na podzim a zimu.

 
Když jsme pro vás v lednu vybírali podzimní a zimní kolekce, byli jsme optimističtí a věřili v lepší časy, s válkou ani ekonomickou krizí v takovém rozměru jsme nepočítali. Ale je třeba se popasovat s tím, co se aktuálně děje a zároveň neztrácet naději do budoucna. A i když se popravdě zimy trochu obáváme, flintu do žita rozhodně neházíme! 
 
Ze srdce DĚKUJEME za vaši přízeň v dobách lepších i náročnějších, a tuto akci berte, prosím, jako projev díku a také vzájemnou pomoc. 
 
Protože víme, že dnes více než kdy jindy sleva na etické kousky potěší duši i peněženku. Takže právě teď je ideální čas pořídit si ten vysněný etický kousek nebo případně již i něco pod stromeček. 
 
2
 
✨ Kód ZVLADNEMETO funguje na e-shopu i v showroomu, a to do 13. 11. 2022. 
✨ Platí na etické kousky od značek ARMEDANGELS, DEDICATED, MELAWEAR, SKFK a YERSE, a to jak na nezlevněné, tak i výprodejové kousky jako dodatečná sleva.  
 
 
Využijte kód „ZVLADNEMETO“ a pořiďte si na www.etikbutik.cz třeba něco z našich podzimních etických kousků za zvýhodněnou cenu. 
 
Nebo vás rádi uvítáme v našem showroomu u pražské Náplavky (Rašínovo nábřeží 54, Praha 2).
 
1
 
Ještě jednou děkujeme za vaši přízeň a že i díky vám můžeme měnit tvář módního průmyslu, přispívat k ochraně naší planety a ke změně výrobních podmínek ve světě.
 
Váš ETIKBUTIK TEAM